Digitális borhőmérő palackra

Kategória: Konyha
Modell: borhomero_digitalis
Készlet információ: Készleten
2,290Ft
Db:
 

Mi hiányzik még a boros készletből? Egy üvegre tehető digitális hőmérő, amivel folyamatosan mérheted a bor hőmérsékletét és kihozhatod a borból a maximumot. A fehérborokat ideálisan 10-14°C-on fogyasztjuk, a fiatal, friss vörösborokat 12-16°C-on és a testes vörösborokat 16-20°C-on. A pezsgőket pedig kifejezetten hidegen érdemes fogyasztani, 4-8°C-os hőmérsékleten.

A hőmérő jól illeszkedik az átlagos méretű borospalackokra, műanyag tartófülei rugalmasak, így egy kis méretbeni ingazdozás nem akadály. Hátoldalán van a szenzor, ami az üveg hőmérsékletét méri (ami persze megegyezik a boréval). Szintén a hátoldalán található a kis kapcsoló, melyet a palack kapcsol be, így csak a palackon mér.

1 db AG10-es gombelemmel működik (benne van).

Palack mérete, amire feltehető: 6.5 cm - 8 cm átmérő
Hőmérő méretei: 7.5 x 7.5 x 4 cm
​Mérési tartomány: -9 - +70 °C

Írjon vélemény

Neved:


Véleményed: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:





Akciós termékek

Panel Tool

Reset