Csillagtérkép poszter csillagképekkel és világító csillagokkal

×
Kategória: Matrica
Modell: csillagterkep_poszter
Készlet információ: Nincs készleten (rendelés alatt)
3,990Ft
Db:
 

A csillagokat minden gyerek szereti. Van, aki azt szeretné, ha a szoba falát és plafonját teljes terjedelmében sötétben világító csillagok fednék be. Ha nem is tudjuk ezt megvalósítani, egy kis poszterrel egy lépéssel közelebb vihetjük a gyerekeket a kedvenc csillagaikhoz.

A poszter csillagai, csillagképei foszforeszkálóak, így nappal, illetve lámpafénynél töltődnek, elnyelik a fotonokat, este pedig kibocsátják azokat és világítanak a sötétben azután is, hogy leoltottuk a lámpát. A térképen hullámvonallal láthatjuk az ekliptika síkját - ez az a sík, melyen Földünk a Nap körül kering. Az ezt érintő csillagképek az állatöv csillagképei, ebben a sávban kering a Nap körül a többi bolygó is.

A poszter nem öntapadós, így kétoldalú ragasztóval, esetleg átlátszó ragasztószalaggal rögzíthető a falra, ajtóra, plafonra vagy egy keretbe helyezve szögre is akaszthatjuk. Érdemes olyan helyre tenni, ahol lámpaoltás előtt fény éri, lámpa vagy ablak közelébe. Másik nagyszerű megoldás, hogy kis képmegvilágító lámpát teszünk fölé, mely lefekvés előtt jó fel tudja tölteni.

A kis csillagokkal az a probléma is kiválóan kezelhető, hogy egyes gyerekek nem szeretnek sötétben elaludni. Ajánljuk gyerekeknek ajándékba, gyermeknapi meglepetésként vagy csakúgy - gyerekszoba dekorációjaként!

Poszter mérete: 61.5 cm x 43.5 cm
Erős tartású papírra van nyomtatva.
Zárható papírhengerben küldjük.

 

Írjon vélemény

Neved:


Véleményed: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:

Akciós termékek

Akció
Állatos gyümölcsvilla készlet - 10 db-os
Remek és egészséges vendégváró készíthető ...
1,480Ft 1,400Ft

Panel Tool

Reset