Villanykörte alakú váza

Kategória: Dekor-Otthon
Modell: villanykorte-vaza
Készlet információ: Készleten
2,450Ft
Db:
 

Mindig izgalmas látvány, ha egy hétköznapi használati tárgy funkciója alapvető metamorfózison esik át: például villanykörtéből váza lesz. Ilyen formájában remek dísze lehet nappalinak, de akár fürdőszobai alkalmazást is el lehet képzelni (pl. fürdősó tárolására).

Ha szimplán vizet teszel bele és néhány szál idényvirágot, már akkor is ötletes dekoráció, de a látványt fokozhatod színes ültetőgyöngyökkel. Ezekből elegendő egy fél csomaggal beleönteni és vizet adni hozzá, majd ha megduzzadtak, mehet bele a virág. További látványelemként akár fel is lógathatod az így elkészült konstrukciót - mintha világítana. Ha pedig épp nincs virágzó növény, színes homokot, apró gyöngyöket vagy magvakat is rétegezhetsz a villanykörtébe. Ha pedig munkahelyeden vágsz egy kis saját zöldre, akkor ültethetsz is bele magokat.

Ha nőknek ajándékoznád, érdemes tenni bele valamit, például néhány szál virágot, apró cukorkát vagy egy feltekert üzenetet, levelet.

Ha nászajándékba viszed, tehetsz bele papírpénzt, színes papírra írt és felcsavart személyes üzenetet vagy jóvívánságot. Ha csomagolva viszed, figyelj rá, hogy érdemes valamivel lefedni a váza száját, nehogy kiessen az apróbb tartalom.

Jellemzői:

  • mérete kb 12 x 8 cm
  • anyaga: üveg és fém
  • teteje nem lecsavarozható - mint a normál égők esetén sem
  • alja laposított, így megáll asztalon vagy vízszintes felületen
  • figyeljünk rá, hogy a váza szája elég szűk, kb 1.2 cm átmárőjű, így nagyobb dolgok kivétele nehézségeket okozhat - de persze egyben fejleszti a megoldóképességet

Írjon vélemény

Neved:


Véleményed: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:

Akciós termékek

Akció
Chevron csíkos baba hordozó - kenguru
A kenguru típusú baba hordozók kényelmesen hordhat...
11,290Ft 10,500Ft
Akció
DJ Yoda - Star Wars póló
Yoda egyesek szerint a béka és a nyúl szerelmének gyüm...
5,750Ft 5,000Ft
Akció
Beépíthető fekete mosogatószer adagoló - leértékelt
Sok hely van a mosogató alatt. Miért ne rejtenénk od...
4,550Ft 2,500Ft

Panel Tool

Reset